HRISTOS SE RODI: Ministar Vulin čestitao svim Srbima Božić i poželeo im stabilnu i snažnu Srbiju

-Svim pravoslavnim vernicima i svim Srbima gde god da se nalaze i gde god da slave ovaj blagi dan želim srećan praznik. Hirstos se rodi!“, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji Božić provodi sa policijskim službenicima angažovanim u Кopnenoj zoni bezbednosti.

Ministar je svim Srbima poželeo godinu u kojoj će Srbija biti snažna i stabilna, jer, kako je naveo, budućnost naših porodica i svih Srba, gde god da žive, zavisi od toga koliko će Srbija biti snažna, stabilna, razvijena, uspešna i mirna.

Danas, kako je istakao ministar Vulin, mislimo na sve Srbe, na našu braću na Кosovu i Metohiji, našu braću u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, na sve Srbe gde god da žive, jer znamo da i oni misle na svoju Srbiju. „Želim im svima puno mira, radosti, godinu koja će biti vredna ponavljanja. Želim im godinu u kojoj ćemo ono što su naši preci započeli mi nastaviti“, poručio je ministar Vulin.

Pripadnici policije koji su angažovani u Кopnenoj zoni bezbednosti u znak zahvalnosti za brigu koju je pokazao prema njima i novoj neophodnoj opremi koju su nedavno dobili, ministru Vulinu poklonili su gusle.

Izvor: (Espreso.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.