VUČIĆ ČESTITAO DAN REPUBLIKE SRPSKE: Srbija ostaje pouzdani oslonac RS u nastojanjima usmerenim ka miru i opštoj dobrobiti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas u ime građana Srbije i lično ime predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović Dan RS, 9. januar, uz želje za dobro zdravlje, sreću i svaki napredak.

“Godina iza nas bila je bremenita brojnim izazovima. Koliko god da su bili teški, oni su nas u isto vreme ojačali, okrenuli jedne ka drugima i pokazali da se na međusobnom razumevanju i solidarnosti temelji očuvanje najviših ljudskih i duhovnih vrednosti”, napisaao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Naglasio je “da su nam više nego ikada pre potrebni vera, jedinstvo i snaga kako bismo prebrodili sve posledice pošasti koja je uzdrmala ceo svet, ali i još više energije, nade i samopouzdanja da bismo nastavili putem razvoja i izgradnje stabilne budućnosti”.

“Upravo je očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, kao delu Bosne i Hercegovine, najveći podsticaj za nastavak naše čvrste i plodotvorne saradnje i veza u ekonomskom, kulturnom i svakom drugom pogledu”, naveo je Vučić.

Istakao je da će zato Srbija ostati pouzdani oslonac Republike Srpske u svim dobrim nastojanjima usmerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih.

“Još jednom vam želim svako dobro. Živela Srpska! Živela Srbija”, poručio je Vučić.

Izvor: (Kurir.rs/Tanjug)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.