ŽIVELA SRPSKA! ŽIVELA SRBIJA! Predsednik Vučić čestitao rođendan Republici Srpskoj

Danas je rođendan Republike Srpske

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Dan Republike Srpske predsednici Željki Cvijanović.

Predsednik je reči podrške objavio na svom instagram nalogu, i počeo ga je usklikom: “Živela Srpska! Živela Srbija!”

– U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, od srca čestitam predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za dobro zdravlje, sreću i svaki napredak – napisao je Vučić.

– Godina iza nas bila je bremenita brojnim izazovima. Koliko god da su bili teški, oni su nas u isto vreme ojačali, okrenuli jedne ka drugima i pokazali da se na međusobnom razumevanju i solidarnosti temelji očuvanje najviših ljudskih i duhovnih vrednosti – piše Vučić.

On ističe da su nam više nego ikada pre potrebni vera, jedinstvo i snaga kako bismo prebrodili sve posledice pošasti koja je uzdrmala ceo svet, ali i još više energije, nade i samopouzdanja da bismo nastavili putem razvoja i izgradnje stabilne budućnosti.

– Upravo je očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, kao delu Bosne i Hercegovine, najveći podsticaj za nastavak naše čvrste i plodotvorne saradnje i veza u ekonomskom, kulturnom i svakom drugom pogledu. Zato će Srbija ostati pouzdani oslonac Republike Srpske u svim dobrim nastojanjima usmerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih. Još jednom vam želim svako dobro. Živela Srpska! Živela Srbija!

Izvor: Srbija Danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.