PALMA NAPRAVIO ŠOU U SKUPŠTINI SRBIJE: Ušao je u salu za sastanke i Martinoviću dao POKLON ZA VUČIĆA (VIDEO)

Predsednik Jedinstvene Srbije i šef poslaničke grupe te stranke u Skupštini Srbije, Dragan Marković Palma, danas je šefu poslaničke grupe “Aleksandar Vučić – za našu decu”, Aleksandru Martinović, uručio kapu za predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

“Ova kapa je simbol da su opozicionari u Srbiji od svih napada na predsednika Vučića, jedino u pravu da nije imao kapu na Zlatiboru prilikom puštanja u rad gondole. A sve ostalo što su kritikovali, od onoga da je izdao Kosovo, do borbe države sa pandemijom, spašavanja privrede kada je cela svetska privreda u kolapsu, da nema demokratije u Srbiji, pa sve do uređenja grada Beograda, posebno kada je reč o Beogradu na vodi i beogradske promenade, ništa od tih njihovih kritika nije tačno. Samo je tačno da nije imao kapu na Zlatiboru”, rekao je Marković.

On je na kolegijumu u Skupštini Srbije, prilikom uručivanja kape Martinoviću za predsednika Vučića, naveo da su Vučića kritikovali i zbog stolice na kojoj je sedeo na prijemu kod predsednika Sjedinjenih Američkih Država i postavio pitanje na kojoj stolici su sedeli pripadnici dela sadašnje opozicije u Srbiji.

“Oni su sedeli na klupi u parku ispred Bele kuće”, rekao je Marković.

On je naveo da je kapa pokazatelj da deo opozicije u Srbiji ne zanima ni Kosovo i Metohija, ni epidemija, ni ekonomija, ni lokalne samouprave, pa čak ni međustranački dijalog i da ih samo zanima kako doći na vlast bez izbora i istakao da se to neće desiti.

“Kapu poklanjam da izbijem iz ruku opozicije jedini i poslednji argument, da više ne mogu ništa da kažu. Sada će imati predsednik Srbije kapu, pa ga molim da stavi kapu na glavu kada pada sneg”, rekao je Marković.

On je istakao da je odlazak predsednika Srbije na Zlatibor pokazatelj da je uvek bio za sve što se dobro radi za Srbiju i da je time pokazao da je predsednik svih građana Srbije.

Marković je naveo da je kapa koju je poklonio za Vučića marke “Lakost” i objasnio da je to zato što tu kapu nose samo najbolji na svetu kao što je Novak Đoković, dodajući da je “Vučić marka za one što ga napadaju”.

Pogledajte:

Izvor: (Espreso.rs/Tanjug)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.