“Oprema koju ste poslali je znak prijateljstva”: Vučić se zahvalio kralju Bahreina na pomoći

– Izuzetno mi je zadovoljstvo da ovim pismom izrazim neizmernu zahvalnost za Vašu izdašnu donaciju Republici Srbiji – naveo je Vučić između ostalog

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je kralju Bahreina Nj.V. Hamadu bin Isi bin Salmanu Al-Kalifi pismo zahvalnosti na pomoći koju je ta zemlja uputila Srbiji.

U pismu se između ostalog, kaže:

– Vaše Visočanstvo,

Izuzetno mi je zadovoljstvo da ovim pismom izrazim neizmernu zahvalnost za Vašu izdašnu donaciju Republici Srbiji. Medicinska oprema koju ste nam poslali predstavlja znak prijateljstva i velikodušnosti Kraljevine Bahrein, koje moja zemlja i njeni građani izuzetno cene.

Prošlu godinu obeležili su izazovni događaji prouzrokovani globalnom pandemijom KOVID-19, koja je u velikoj meri odložila i usporila brojne međunarodne aktivnosti. Iskreno se nadam da će ta teška vremena uskoro ostati iza nas i da ćemo imati priliku da se sastanemo i razmotrimo brojna pitanja koja bi mogla da budu od koristi za naše prijateljske zemlje i za naše građane – navodi se u pismu predsednika Vučića.

Izvor: Objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.