“Zbog vas je svaki zaposleni primio vakcinu”: Vučiću stiglo pismo zahvalnosti iz “Beogradske elektrane”

Radnici JKP “Beogradske elektrane”, na čelu sa njihovim direktorom Radetom Bastom, imali su potrebu da se u obliku pisma zahvale prvom čoveku Republike Srbije, predsedniku Aleksandru Vučiču.

Ovim putem radnicu su želeli da se zahvale predsedniku jer je svaki radnik u veoma kratkom roku primio vakcinu protiv koronavirusa, u trenutku kada vlada rat za vakcinama u čitavom svetu, a pismo glasi:

,,Poštovani predseniče Republike Srbije, gospodine Vučiću,

Za ovih jedanaest meseci kada korona virus odnosi milion žrtava u svetu, želim da vam se zahvalim što ste za kratko vreme svojim ličnim angažovanjem uspeli da obezbedite sve neophodno za lečenje ove opake bolesti i na kraju najneophodnije, a to su vakcine i na taj način sačuvali svaki dragoceni život. Uspeli ste u svemu što ste obećali građanima Srbije a što mnogo veće svetske sile i državnici nisu u tako brzom roku.

Ispred JKP “Beogradske elektrane” želim da kažem veliko HVALA što je svaki zaposleni do sad primio vakcinu. Znam i znamo svi da je to zahvaljujući Vama, Vašoj upornosti i iskrenim prijateljskim vezama u svetu. Zato je Srbija prva u Evropi koja je učinila svoje gradjane sigurnim. Zaposleni u “Beogradskim elektranama” koji brinu u energetskoj stabilnosti Beograda se sada osećaju zaštićeno. Od početka borbe sa korona virusom u “Beogradskim elektranama” obolelo je više od 300 zaposlenih, medju njima je bilo i preminulih ali su zahvaljujući našem zdravstvenom sistemu i vašoj kordinaciji svih institucija, se velika većina i oporavila i zato u ime svih zaposlenih u “Beogradskim elektranama” želim da iskažem veliko poštovanje Vama i Vladi Srbije što ste nam sve ovo omogućili i što smo time stali u red sa najrazvijenijim zemljama sveta u borbi protiv ove pandemije. Vaše veliko delo se pamti i nikad ne zaboravlja.”

Izvor: (Espreso/Objektiv.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.