JOŠ JEDAN GRAD U SRBIJI DOBIJA AKVA PARK! Projekat izazvao veliku zainteresovanost turista

Akva park u Leskovcu trebalo bi da bude završen do kraja ove godine i pušten u rad početkom letnje sezone.

Prošle godine su otpočeli radovi na izgradnji akva parka na mestu nekadašnjeg motela Atina. Pored akva parka u planu je i izgradnja hotela i restorana u sklopu istog.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović se povodom izgradnje Akva parka, u svom kabinetu sastao sa Draganom Stojanovićem koji sprovodi i finansira ovaj projekat.

Prema njegovim rečima radovi na izgradnji ove turističke atrakcije se odvijaju planiranom dinamikom koja je prilagođena trenutnoj epidemijskoj situaciji. Кako je najavio Akva park bi trebalo da bude kompletno završen ove godine i pušten u rad početkom letnje sezone ukoliko okolnosti u vezi sa epidemijom virusa korona to dozvole.

Ujedno je dogovoreno da gradonačelnik sa svojim saradnicima do kraja meseca obiđe ovo gradilište jer je pretvaranje ruiniranog motela Atina u atraktivni Akva park “izuzetno značajno za leskovački kraj”, navodi se na sajtu grada.

Ruševine nekadašnjeg motela “Atina”, kako se navodi na sajtu, godinama su čekale na ozbiljnog investitora koji će iskoristiti nekadašnji potencijal ovog dela Leskovca.

Izvor: Srbija Danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.