SKANDAL NA KONFERENCIJI: Žaklina opet “nervirala” Vučića (VIDEO)

Ponovo je Žaklina “iznervirala” našeg predsednika, noćna mora SNS-a, Žake Tatalović još jednom je bila na nivou zadatka.

N1: Možemo li da se vratimo na ugovor o Telekomu i Telenoru, jer pričate da neko želi uništenje Vaše, a to uopšte nije tačno.

Vučić: Ma sve u redu, da me pustite da završim.

N1: Pa možete li da odgovorite na pitanje, to vas niko nije pitao.

Vučić: …Ja im nikad nisam verovao, ali se na kraju pokazalo kao istinito.

N1: Šta se pokazalo kao istinito?

Vučić: Pa to da ste, recimo, šest meseci vodili kampanju protiv moje porodice i mene lično vezano za slučaj Jovanjica.

N1: Možete li sad da odgovorite na pitanje o Telekomu i Telenoru?

„Pitam sad sve ljude ovde prisutne, šta je bilo oko afere Jovanjica? Gde se pojavio bilo ko od nas, na bilo koji način, bilo kada? Nigde. I to je problem onih ljudi, jer kad nemaju argumente, služe se lažima na dnevnom nivou, misleći da će nekoga lažima da uplaše, misleći da lažima mogu nekoga da pobede. Moji snovi su drugačiji. I od Telekoma i od Telenora i od Junajted grupe i od 619 miliona evra Đilasovih ukradenih od našeg naroda i od njegove koalicije sa vašim vlasnikom Šolakom i od svih drugih, ne interesuju me oni. Interesuje me Telekom onoliko koliko je državno vlasništvo u njemu da budu snažniji i jači, a ne slabiji kako biste vi želeli da budu uništeni i kako je vlasnik vaše kuće krenuo da ih uništava zajedno sa Draganom Đilasom i ostalim ljudima iz Demokratske stranke od 2008. i 2012. godine“, rekao je Vučić.

N1: Ali, zamenjujete teze, tamo stoji da želi da se stavi tačka na poslovanje SBB i Junajted medije.

„Ja nikada neću dozvoliti da neko stavi tačku na vaše poslovanje, iz prostog razloga što bez vas život u našoj zemlji i istina u našoj zemlji ne bi bila toliko očigledna. I zato što sam neko ko je demokratski predsednik, ko želi da se demokratija u našoj zemlji razvija i ko želi da uvek imamo tako snažno izraženo, ne samo drugačije mišljenje, nego i bezbroj izmišljotina, jer tada istina dolazi do punog izražaja. Dakle moj odgovor vam je – nikada tako nešto neću dozvoliti, ni na koji način“, kaže Vučić.

U okviru United Grupe posluje i N1.

Pogedajte video:

Izvor: beogradskiportal.rs – N1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.