OVO JE ZA MENE BIO ZEMLJOTRES, OSEĆALA SAM SE KAO MALA DARA! Nada ne prestaje da priča o zlatnom Ibri – odužiću mu se!

“Sad nakon Sanrema jedino da idem na Evroviziju! Zahvaljujući takvoj legendi, takvom čoveku…”

O Zlatanu Ibrahimoviću i Sanremu 2021 ne prestaje da se priča, a fudbaler je legendrnu pevačicu Nadu Topčagić kupio za sva vremena!

Kao što već znate, dok je silazio na festivalsku binu nakon voditeljeve najave, u pozadini je išla čuvena pesma “Jutro je”, naravno jer je zlatni Zlatan tako tražio, a snimak je munjevitom brzinom obišao svet i Nada od tada ne skida osmeh s lica. S razlogom!

“Odmah da kažem da sam presrećna, ovo je za mene bio zemljotres! Ja sam doživela takvu popularnost kakvu bih želela da doživi svako od mojih kolega, ali, iskreno, ne bih da mi se ovo dešava svaki dan. To je “strašno” šta ja proživljavam ova dva dana… Nisam očekivala tako nešto, očekivala sam da putujem na Taru i da ne treba da se sređujem…”, oduševljeno je odmah počela priču presrećna Nada tokom gostovanja u “Jutru” na TV Prva.

Ovo nije prvi put da se Nadina pesma vezuje uz Zlatana, a čak je i 500. gol dao uz tu pesmu.

“Takva ličnost, takav čovek kojeg voli ceo svet. Muzika i fudbal, to ti je to. Godine 1989. kad je pesma izašla imala sam veliku turneju po Švedskoj, pesma je bila hit nad hitovima Jugoslavije tada, Zlatan je trenirao za jugoslovenski klub Balkan u Malmeu, a ja sam za njih pevala”, ispričala je Nada svoju vezu sa fudbalerom.

“U njegovoj kući se slušala narodna muzika. Rastao je uz moju muziku, to je bio veliki hit tamo među našim ljudima”, poručila je Nada, koja je sada postala vlasnica planetarnog hita zahvaljujući upravo Zlatanu Ibrahimoviću.

“Sad nakon Sanrema jedino da idem na Evroviziju! Zahvaljujući takvoj legendi, takvom čoveku… Ja ću se svaki dan moliti za njegovo zdravlje, da ga nikad ništa ne zaboli i da njegov 1000. gol doživim i da slavi uz moju pesmu “Jutro je””, poručila je vesela Nada, koja je otkrila i da će posle ovoga stupiti u kontakt sa Ibrahimovićem.

“Vodiću ga u kafanicu, spremiću mu na Tari velike korpe svega. Da šeta, jer takva priroda ima samo na Tari. Ja mogu time da mu se odužim, jer je stvarno mnogo učinio za mene. Ja letim, ja sam se juče osećala kao mala Dara iz filma “Dara iz Jasenovca”. Ko zna kad će mi se ovakve stvari više desiti. Jedan Sanremo…”, završila je Nada gostovanje i otpevala planetarni hit.

Izvor: mondo.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.