POLITIČARKA ANA GROZDANOVIĆ PRIPREMILA IMPOZANTNU DEKORACIJU ZA USKRS: Praznična idila kao iz snova i VAŽNA PORUKA!

Mlada političarka Ana Grozdanović tradicionalno u krugu porodice proslavlja najveći hrišćanski praznik Uskrs, pa se shodno tome potrudila da dekoracija njenog doma izgleda glamurozno i besprekorno.

O svakom detalju je posebno vodila računa i uložila dosta truda i ljubavi, a njen sin je prosto uživao u čarima svega što je ona pripremila. Osim što je ofarbala jaja, na trpezi su se našle razne figurice, medvedići, baloni, a i specifičan detalj na kome stoji SPS – što je skraćenica za Srpsku Socijalističku partiju, u kojoj je ona aktivistkinja i u svakom trenutku ponosno ističe svoju partiju.

Grozdanović je dala sve od sebe da njena kuća bude prava oaza, a zatim je svima javno čestitala praznik, a emotivna poruka je bila namenjena i njenom sinu.

– Ljubavi moja najveća – Sine moj. Danas slavimo vaskrsenje sina božjeg – Isusa Hrista. Danas vaskrsava čitava priroda, lista, cveta, buja. Želim da te celog života prati sreća koju danas u tvom oku vidim. Srećan si danas zbog dečijih poklona. A u životu Ti želim da budeš srećan. – započela je Ana divnom porukom upućenom sinu i nastavila: – Zbog vaskrslog zdravlja čovečanstva; Zbog vaskrsle proizvodnje vakcina u Srbiji; Zbog vaskrsle privrede koja će obezbediti da svi roditelji deci kupe poklone; Zbog vaskrsle slobode; Zbog vaskrsle socijalne pravde; Zbog vaskrsle radosti svih porodica; Zbog vaskrsle sigurnosti kosmetske a i sve dece i njihovih roditelja. – dodala je ona.

– Zbog vaskrsle kulture, obrazovanja i nauke koji su u službi čoveka; Zbog vaskrsle moći naše države da zaštiti svoj narod, svoja prirodna bogatstva, svoje fabrike; Zbog vaskrslog duha našeg naroda.

Svoj deci, svim brižnim majkama, svim porodicama želim radostan praznik Hristos voskrese! – zaključila je ona na kraju.

Izvor: (Espreso)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *