VUČIĆ U POSETI PRIJEPOLJU: Mašine izlaze na teren i počinjemo da radimo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u poseti u Prijepolju i Priboju u Zlatiborskom okrugu.

Vučić se najpre u Prijepolju sastaje sa poljoprivrednim proizvođačima, a zatim sa predsednicima opština Prijepolje, Priboj, Nova Varoš i Sjenica, saopštila je pres služba predsednika.

U Priboju je predviđeno otvaranje hotela Terme 36.6, a zatim fabrike AFT.

Vučić u obilasku Prijepolja
– Mogu da vam obećam put do Mileševa i Ivanje kao i Kamena Gora-Bare, mašine izlaze na teren i počinjemo da radimo – rekao je Vučić tokom obilaska Prijepolja.

Stanovnici su istakli da je vodovod rak rana Prijepolja.

Predsednik opštine Prijepolje je zatražio pomoć od predsednika Srbije u vidu 8 miliona evra, da se sanira problem oko vodovoda.

Predsednik Srbije je potom pitao građane Prijepolja i predsednika Opštine šta žele da se uradi povodom gasovoda.

– Do Zlatibora je doveden gasovod, mi ćemo da platimo sekundarne gasove, a vi samo priključke – rekao je Vučić.

– Važno nam je da imamo gasovod, kako bi stigle nove kompanije i investirale u Prijepolje. Dobijate gasovod, dajemo vam 30 miliona evra i ja mislim da je to velika vest – dodao je Vučić.

– Možemo da pomognemo Srbiji sa 750 novih traktora – rekao je Vučić.

“Terme 36.6” – buduća nova zvezda na turističkom tržištu Srbije
Jedan od nekada najlepših hotela u jugozapadnoj Srbiji – hotel “Priboj” u centru starog Priboja, otvoren 1950. godine, kasnije poznat pod imenom hotel “Bić”, vremenom je umesto da raste – propadao i potpuno dotrajao i ruiniran dočekao novi vek. Tek prošle godine počele su pripreme za njegov novi život, pod imenom “Terme 36.6”.

Kako se saznaje, trenutna investicija kompanije Grand Stroy obuhvata više od 10 miliona evra. Ovom investicijom kompanija je svoju delatnost proširila i na ugostiteljstvo i turizam, a novi hotelski brend “Terme 36.6”, već sada je to očigledno, nadmašiće očekivanja svojom kreativnošću i inovativnošću u svim segmentima poslovanja.

Hotel “Terme 36.6”, koji je završen, ima 80 komfornih soba, od kojih je 6 apartmanskog tipa, modernog i luksuznog dizajna, savremeno opremljenih. U sastavu hotela je i savremeni medicinski blok, dve banket sale sa 150 i 350 mesta, pogodne za organizovanje većih i manjih poslovnih skupova, ali i različitih proslava, kao i á la carte restoran i bar sa bogatom ponudom internacionalne kuhinje.

Inače, od hotela do Wellness i spa cetra u Pribojskoj banji sa lekovitom vodom (koja je blagotvorna u lečenju reumatoloških oboljenja, posttraumatskih stanja, sportskih povreda, neuroloških oboljenja i dr.) i nazad, biće organizovan redovan transfer gostiju.

Izvor: Srbija Danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *