“Imamo jednu državu, rezervnu otadžbinu nemamo” Vučić se zahvalio policajcima jer obavljaju najteži posao!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se svim pripadnicima bezbednosnih službi i istakao da srpski policajac mora da ima život dostojan čoveka.

Predsednik je istakao da “ne postoji ništa teže nego čuvati i štititi državu, veliko hvala na tome što obavljate najteži posao. ŽIVELA SRBIJA!”.

– Vi ste ti koju čuvate i štitite državu, a ne postoji ništa teže nego čuvati i štititi državu, jer ne postoji ništa popularnije u društvu nego za sve kriviti tu istu državu koja nam sve daje. I zato vam veliko hvala na tome što obavljate najteži posao. Vi ste ti od kojih zavisi borba protiv organizovanog kriminala i korupcije. I tražim od vas da budete još žešći, da budete još snažniji u toj borbi – rekao je Vučić i dodao:

– A što se opremljenosti tiče, novih stanova za pripadnike bezbednosnih službi, to je naš posao – i mi ćemo taj posao da uradimo, jer srpski policajac mora da ima život dostojan čoveka. Mnogo vam hvala, hvala vašim porodicama, država će se postarati da živite bolje, a vas molim da predanim radom se odužite svojoj državi, jer imamo jednu državu, rezervnu otadžbinu nemamo. Živela Srbija! – rekao je Vučić.

Izvor: Srbija Danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *