ALEKSANDAR VULIN POSLAO JASNU PORUKU: Lako je biti ministar MUP-a kad imate predsednika Vučića koji pruža podršku!

Socijalistička partija danas obeležava 13 godina postojanja.

U Sportskom centru Šumice Pokret socijalista održava se skup povodom obeležavanja 13. godišnjice partije.

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin pozdravio je sve prisutne.

– Radujem se što vas vidim. Kada smo se pre 13 godina okupili, Srbija nije izgledala kao danas, pre 13 godina partije DOS-a su rasprodale zemlju i predale je na upravljanje strancima – poručio je predsednik PS i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

– Vučić je govorio ljudima u lice ono što neko nije smeo da govori ni preko poruka. Vi ste verovali meni, ja sam verovao Vučiću, sad se vidi da smo bili u pravu. Sada se vidi kako smo ojačali Srbiju ekonomskim reformama. Bilo je teško, ali smo bili zajedno – rekao je Vulin i dodao:

– Lako je imati ministara MUP-a kad imate predsednika koji je u stanju da vas podrži i pohvali. Borbenijih i tvrdoglavijih nema od nas u Pokretu Socijalista.

– Sakupili smo se da pričamo o tome kakvi ćemo da budemo a ne kakvi smo bili. Pred nama su izbori. Srbija će morati da odluči da li će da sačuva vojnu neutralnost ili će da se pridruži NATO-u. Izbori su izbori za nastavak politike Aleksandra Vučića ili će se umanjiti- poručio je on.

On je pozvao Vučića da se ponovo kandiduje na predsedničkim izborima.

– Moramo učiniti sve da se Vučićeva politika nastavi, to je pobeda. Kandidujte se za predsednika, drugima ne verujemo – rekao je Vulin.

IZVOR: Republika

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *