VUČIĆ U DNEVNIKU RTS: “Vrata su otvorena za sve, mnogo još treba da se uradi za Otvoreni Balkan”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Dnevniku na RTS 1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras, tokom gostovanja u Dnevniku RTS, saopštio je lepe vesti za sve građane Srbije.

Kako se saznaje, u pitanju su sjajne vesti, pre svega za penzionere, ali i za zaposlene u javnom sektoru.
Vučićevo obraćanje u Dnevniku RTS
– Sa toliko strasti i uverenja radim stvari. Milion stvari mora da se obavi i da se uradi, administracija radi naporno. Naš dogovor u Skoplju su ogromni dogovori – rekao je Vučić na početku Dnevnika.

-Nadam se da ćemo prionuti na posao, mnogo toga je potrebno da se uradi da ne bi bilo granica ka Albaniji i Severnoj Albaniji. To je izvanredna ideja mira i stabilnost, nije nametnuta spolja, nećemo da budemo izolovani i sami kao 90-tih, a i da ne slušamo druge, da ne budemo pokusni kunići, nego da radimo za naš narodi n ašu zemlju, rekao je Vučić.

– Stopa rasta je prešla 13,4 odsto – dodao je predsednik.

– od 29 do 25 septemra će biti 50 evra isplaćeno penzionerima – rekao je Vučić.

– Pre Božića i Nove Godine 20 evra biće isplaćeno svima. Građane Srbije i oni koji su uvek bili uz državu, u februaru najkasnije početkom marta, uplatićemo 20.000 dinara za penzionere – rekao je Vučić.

Vučić o Belivuku
Vučić je čestitao policiji i BIA na dobro urađenom poslu u istrazi slučaja Veljko Belivuk – Marko Miljković.

– FBI nije uradio ništa po ovom pitanju. Nema učešća FBI u slučaju “Belivuk”. Ništa nam nisu dostavili. U slučaju “Belivuk” radili su naša policija i BIA – rekao je Vučić.

Mesec ili dva je država mogla da prati vođe ove kriminalne grupe zahvaljujući herojstvu pripadnika policije i BIA, objasnio je on.

Izvor: Srbija Danas/Informer

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *