PREDSEDNIK OBILAZI RADOVE NA KC SRBIJE: “Presrećan sam, ovo se mnogo promenilo od poslednjeg puta kada sam bio”

Nove investicije koje jačaju Srbiju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas završne radove na rekonstrukciji i izgradnji Kliničkog centra Srbije u Beogradu.

Predsednik u obilasku
Predsednik Srbije stigao je u obilazak radova na KC Srbije u pratnji gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića, zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

– Ovo se mnogo promenilo u odnosu na prošli put kada sam bio, presrećan sam zbog toga – rekao je predsednik i dodaje:

– Nadam se da ćete uspeti da završite sve do decembra, ovo izgleda kao svemirski brod.

Vučić je pozdravio sve prisutne radnike, pohvalio njihovu žrtvu što rade po vrućini, zahvalio se na ulaganjima i poželeo svima srećan rad i dobro zdravlje.

Vučiću su tokom obilaska pokazali i prikazali plan i projekat rada, tačnije, šta je sve urađeno kada su radovi u pitanju, i šta se sve treba uraditi do decembra.

– Ovo je velika investicija za nas, u doba korone zdravstvo nam je jedini spas, moramo da radimo na njegovom unapređenju – istakao je predsednik Srbije.

Učesnici na radovima istakli su da je kvalitet materijala kojim se izvode radovi jedan od najboljih i da prikuplja sve pohvale i zadovoljstva.

Predsedniku su prikazali i kako će izgledati raspored po sobama, predstavljeno mu je da će svaka soba imati grejanje, svoj telefon, da su svi uvezani sa sobama doktora i sestara i da bi po planu trebalo da sve brzo i efikasno funkcioniše.

– Baš sam srećan, nadam se da ćete uspeti prostor dobro da iskoristite i da ovo stvarno bude bolnice kao svemirski brod – dodaje predsednik.

Zlatibor Lončar istakao je da će bolnica voditi računa o svim pacijentima, kako pokretnima, tako i nepokretnima. Biće izgrađeni pomoćni dodaci kako bi nepokretnima omogućili lakše kretanje po bolnici, kupanje i ostalo što je neophodno za funkcionisanje u bolnici.

Izvor: Srbija Danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.