PONOVO SE SUNCE UMILJAVA NOVOM JUTRU: Neka vas ne zavarava svež početak dana, očekuju nas prave letnje temperature

U Beogradu nakon svežeg jutra, u toku dana vreme sunčano i toplo.

Minimalna temperatura od 8 do 16 stepeni, a maksimalna od 29 na severu do 32 stepena na jugu Srbije i u Negotinu. Pritisak oko normale.

U Beogradu nakon svežeg jutra, u toku dana vreme sunčano i toplo. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 30°C.

U Nišu nakon svežeg jutra, u toku dana sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 31°C.

Užički regionočekuje nakon još jednog vrlo svežeg jutra, u toku dana pretežno sunčano i prijatno toplo vreme sa slabim lokalnim razvojem oblaka popodne. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 11°C, a maksimalna od 30°C do 31°C, na Zlatiboru i Tari do 26°C.

U Vojvodini, nakon još jednog vrlo svežeg jutra, u toku dana sunčano i malo toplije nego u četvrtak, ali bez vrućine. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 29°C do 30°C.

U Novom Sadu nakon svežeg jutra, u toku dana sunčano i toplo. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 30°C.

U Subotici nakon svežeg jutra, u toku dana sunčano i toplo vreme. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 29°C.

Vreme narednih dana
U subotu pretežno sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka koji će biti jači samo na jugu Srbije gde su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale.

Minimalna temperatura od 11°C do 19°C, a maksimalna od 30°C do 33°C. U nedelju i ponedeljak sunčano i još uz temperaturu do 35°C. U utorak i sredu postepeno osveženje uz moguće lokalne pljuskove, najpre na severu Srbije.

Izvor: Srbija Danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.