Đoković uskoro ide na Kosovo

Jelena Đoković posetila je Kosovo i Metohiju u okviru rada fondacije „Novak Đoković“ i najavila dolazak najboljeg tenisera sveta.

Supruga najboljeg tenisera sveta zajedno sa predstavnicima fondacije „Ana i Vlade Divac“ i Mohanđi bila je u poseti Pećkoj Patrijaršiji, Visokim Dečanima i Velikoj Hoči.

Vreme na Kosovu i Metohiju Jelena Đoković posvetila je mališanima sa kojima je igrala tenis, a za lokalni portal Goraždevac otkrila je da će i Novak Đoković uskoro posetiti domovinu.
Tokom posete, supruga najboljeg tenisera sveta nasmejano se pridružila i osnovcima koji su igrali košarku.

„Novaku ću preneti da mu je lepa domovina kao i meni. Ja sam ovde došla nekom drugom prilikom, ali on dolazi s mnom već za koju nedelju“, otkrila je Jelena tokom posete Velikoj Hoči.

Tri fodacije na kraju posete podelile su đacima Osnovne škole „Svetozar Marković“ poklone, a Jelena je istakla kako postoji plan da se pomogne ljudima na Kosovu i Metohiji.

Mohanđi, koji je zajedno sa organizacijama dvojice proslavljenih srpskih sportista posetio Kosmet je u Srbiju došao kao prijatelj porodice Divac, a inače je poznati indijski guru.

Direktor škole koju su organizacije posetile zahvalio se na izdvojenom vremenu.
„Hvala fondacijama Ana i Vlade Divac, Novak Đoković i Mohanđi što su izdvojili vreme i posetili nas i našu školi, Očekujemo dalju saradnju i još jednom hvala na izdvojenom vremenu“, rekao je direktor na kraju posete.

Izvor: sputniknews.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *