Sutra isplata po 30 evra penzionerima, od utorka ostalima(VIDEO)

BEOGRAD – Penzionerima će sutra, 1. novembra, biti isplaćeno po 30 evra, dok će taj iznos svim punoletnim građanima, koji su se za tu pomoć prijavili u aprilu, biti isplaćen 2. i 3. novembra. Reč je o drugih 30 evra iz paketa “30+30”, a u okviru trećeg paketa državne pomoći građanima i privredi.

U decembru će penzionerima i svim ostalim punoletnim građanima biti isplaćeno još po 20 evra.

Za tih 20 evra nije potreba prijava ukoliko je prijava izvršena u aprilu za paket “30+30”.

Međutim, ukoliko prijava nije izvršena u aprilu za ovih 60 evra, građani imaju mogućnost da se prijave za 20 evra, a prijava će trajati od 15. do 30. novembra.

Vučić: Svi u ponedeljak, utorak dobijaju 30 evra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas u video snimku objavljenom na Instagramu, da će građani Srbije u ponedeljak i utorak dobiti novčanu pomoć od 30 evra.

Vučić je na nalogu “avucic” poručio da građani mogu da očekuju značajno povećanje plata i penzija.

“Svi u ponedeljak, utorak dobijaju novac – 30 evra. Ovih 5.700.000 građana. Idemo na značajno povećanje plata i penzija. Verujem da ćemo imati snage tokom godine još da ih uvećamo, jer imamo dobru procenu rasta i za sledeću godinu”, naveo je predsednik Srbije.

On je naglasio da će i penzioneri, osim još 20 evra u decembru, dobiti dodatnu pomoć i podršku od 20.000 dinara i istakao da veruje da će se to dogoditi krajem februara.

“Nastavićemo da se borimo i vredno radimo, za naš narod, za našu Srbiju”, napisao je Vučić na Instagramu.

Izvor: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.