BURAN POČETAK EMISIJE “HIT TVIT”! Premijerka Brnabić brutalno odgovorila Borisu Tadiću!

Večerašnji gosti emisije Hit Tvit su premijerka Srbije Ana Brnabić, lider SDS Boris Tadić i predsednik SPS Ivica Dačić.

Na samom početku voditeljka Verica Bradić rekla je kako se na Tviteru povela velika polemika zbog Tadićevog gostovanja, na šta je lider SDS rekao kako je tu da bi se obratio građanima.

– Hajde i da kažem, došao sam zbog toga da se obratim građanima, a ne Ivici Dačić ili Ani Brnabić. Tu sam posle 10 godina. Stojim pred građanima i nemam nikakav problem – rekao je Tadić.

– Ja moram na “Vi”, vidite koliki je to stepen ludila, kada je on prihvatio da dođe u emisiju, sada se pojavilo, da je on u kolaboraciji sa nama – istakao je Dačić.

Ne znam da li hoće gospodin Tadić da nas vrati u prošlost i da se obračunava sa nama – kazala je Brnabić.

– Za koga ste glasaili 2012. godine? – pitao je Tadić.

– Glasala sam za Tomislava Nikolića – kazala je Brnabić.

– Sami ste rekli da ste tada bili za DS – nastavio je Tadić.

– 2008. godine sam bila za DS, ali da Vam kažem, u toliko više se borim sada, protiv toga, jer sam bila jedna od tih koja je svoj glas davala za upropašćavanje Srbije, jer tada nije bilo slobodnih medija. Tada niste imali N1, Novu S, NIN… – dodala je Brnabić.

Tadić je zatim počeo da viče na Brnabić, a nakon njene reakcije, rekao je kako on govori snažno jer ima svoja osećanja. Brnabić je podsetila i kako je Tadić na Tviteru za nju rekao da “otežano misli”.

– Ne morate da vičete na mene – rekla je Brnabić.

– Ne vičem, govorim snažno, jer imam svoja osećanja i emocije – pravdao se Tadić.

– Gospodin Tadić je za mene rekao na Tviteru da “otežano mislim”, ja sam donela ovde rezultate, pa ćemo, nadam se, govoriti argumentima i sa činjenicama – rekla je Brnabić.

– Drugačije je bilo – pričao je Tadić.

– Hoćete da Vam pročitam? – rekla je Brnabić, a zatim citirala Tadićev tvit: “Veliki problem je kada zemlju vode polupismeni, još veći kada su na čelu poluusmeni, a najgore je kada je na mestu premijera neko ko otežano misli”. Ja na ovo nisam odgovarala, ali sam se razočarala, jer sam mislila da ste Vi učinili mnogo za uklutru političkog dijaloga u Srbiji. U ovom trenutku, svakako bivši predsednik Tadić priča mnogo lepše, ali je važan rezultat – nastavila je Brnabić.

– Ja ne prihvatam da on lepše priča – dodao je Dačić.

– Ovo je neverovatno – nastavio je Tadić.

Izvor: Srbija Danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.