“IDEM, BORIĆU SE ZA NAŠ NAROD” Vučić doneo važnu odluku: Bilo bi velike štete za našu zemlju

Na poligonu u Nikincima počela je vojna vežba pripadnika Vojske Srbije, u prisustvu predsednika Srbije i vrhovnog komandanta oružanih snaga Aleksandra Vučića.

Predsednik je na pitanje da li ide na skup u Tiranu odgovorio da se konsultovao i sa Anom (Brnabić) i Milošem (Vučevićem) kao i sa prijateljima iz sveta i drugim predsednicima.

– Razgovarao sam sa Anom, sa prijateljima, ja nemam problem, to nije pitanje moje sujete, ja se deseti i po godina trudim da uvek vodim računa o svemu, nekada vas prosto preuzmu emocije, kada više ne znate šta da učinite, kada vam neko već mesecima proizvodi krize – rekao je Vučić o odlasku u Tiranu.

– Ja sa tim moram da živim. Sve što sam rekao bilo je istinito. Na putu u Tiranu biće dosta dobrih stvari za naše građane. Mnoge dobre stvrai koje se na tom putu nalaze. Za mene je teško kada je reč o KiM da razumem taj jezik o “obe strane” a mi ništa nismo uradili. Nisam siguran ali svakako će nekakve koristi biti od mog odlaska u Tiranu. Ukoliko ne bih otišao, sigurno bi bilo velike štete za našu zemlju – izjavio je predsednik Vučić.

Izvor: Srbija Danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.