Vučić: Svaki dan mira koji kupimo je život i šansa za budućnost

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da nam je svaki dan mira koji kupimo, svaki dan stabilnosti koji kupimo, to nam je život više i šansa više za budućnost.

“Ja tome ne vidim alternativu”, istakao je Vučić u video objavi na Instagram profilu “avucic”

Vučić je poručio da smo bolje iskoristili ovih 10 godina nego svi drugi.

“Brže je Srbija napredovala od svih drugih. Naša vojska danas postoji. A šta vi mislite, zašto nisu napali na sever. Neću ja da govorim, razmislite sami. Oni ne žele da grade poverenje. Oni misle silom da proteraju Srbe. Oni ne misle da razgovaraju da se sklone i da tražimo kompromisno rešenje”, naglasio je predsednik Srbije.

Vučić je naveo da zato mi moramo da budemo i trpeljivi i strpljivi i da i dalje omogućavamo našim ljudima da mogu pristojno da žive.

“Znam sa kakvim ludakom imamo posla u Prištini. To znaju svi. Izmišljaće nešto novo, ali svaki dan mira koji kupimo, svaki dan stabilnosti koji kupimo, to nam je život više, to nam je šansa više za budućnost. Ja tome ne vidim alternativu”, napisao je predsednik Vučić.

Postignuta mala pobeda ali nije kraj problema

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je na sinoćnjem sastanku sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije u Raški postignuta mala pobeda, ali da je svestan da nije kraj problemima.

Vučić je naveo da je svaki dan mira i stabilnosti šansa za budućnost.

“Ovo je naša mala pobeda. Znam da nas čekaju novi problemi, ali svaki dan mira i stabilnosti je šansa za budućnost. Za mene je Kosovo i Metohija Srbija, a Srbi sa Kosova i Metohije moja braća i sestre, i ja ću se boriti i biću uz njih, kako god da bude. Mi moramo da budemo trpeljivi i strpljivi, ali i odlučni, hrabri i odgovorni, kako bi sačuvali i živote i otadžbinu. Naš cilj je uvek bio mir i da guramo celu Srbiju napred”, naveo je Vučić na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav”.

Izvor: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.