“ULAŽEMO U SVE I REZULTATI ĆE SE VIDETI” Predsednik najavio otvaranje tri stadiona – poslao poruku Piksiju i košarkašima

KK Partizan i Crvena zvezda su na dobrom putu da zaigraju nokaut fazi Evrolige, a to, kako ističe Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, i ne čudi ako se uzme u obzir koliko novca “večiti rivali” dobijaju od države.

O tome je Vučić govorio tokom gostovanja u emisiji “Ćirilica” na Hepi televiziji. On je istakao da će se krajem marta otvoriti tri stadiona “lepotice” – u Zaječaru, Loznici i Leksovcu.

– Naši ljudi se lako naljute, a podršku slabu pružamo – kazao je Vučić povodom neuspeha fudbalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru i ponovio da veruje u Dragana Stojkovića i da ćemo da se plasirati na Evropsko prvenstvo.

Pokazao je i fogotrafije projekta nacionalnog stadiona i rekao da će to biti nešto “izvanredno”. Dodaje da napredujemo u rukometu.

– Ulažemo u sve i rezultati će se videti. Verujem da ćemo imati uspeha u košarci. To je reprezentacija kojoj malo ko u Evropi može da se suprotstavi – izjavio je Vučić.

Izvor: Srbija Danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.