Ministri i funkcioneri SNS-a dali podršku Vučiću u borbi za nacionalne interese

BEOGRAD – Nije lako danas boriti se za Srbiju, boriti se za njen napredak a baviti se politikom, kaže Miloš Vučević potpredsednik Vlade Srbije, ministar odbrane i potpredsednik Srpske napredne stranke i dodaje “Aleksandar Vučić je baš zato što radi za boljitak svoje zemlje konstantno na meti izdajnika, plaćenika i svih onih koji stavljaju svoje interese ispred državnih”.

Predsednik Srbije ima moju bezrezervnu podršku da istraje u stalnim pritiscima i napadima koji dodatno dolaze i zbog istorijski najvažnijeg srpskog pitanja – Kosova. Predaja nije opcija, naveo je Vučević.

Orlić: Leve i desne štetočine

Predsednik Skupštine Srbije i potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić optužio je danas opoziciju da joj je samo stalo da napadne predsednika Aleksandra Vučića, da “ospe baražnu paljbu po njemu”, šta god da radio, pa tako i sada oko predloženog dokumenta o Kosovu.

Orlić je, gostujući na televiziji Pink, ocenio da je Vučiću svakako najteže, jer su svi jedva dočekali da “stanu u streljački vod”, i levica i desnica – Vuk Jeremić, Zdravko Ponoš, “ostaci ostataka Demokratske stranke, Boris Tadić, Boško Obradović i “onaj (Mlađan) Đorđević što nosi značku KGB”.

Svi su kompletno isti. Leva i desna strana – ista gomila štetočina. Baš ih briga i za Srbiju, i Kosovo, i srpski narod gde god živi. Jeste videli ikog da se nije “zaleteo” i da viče “izdajnik je Vučić”, istakao je Orlić, optužujući opoziciju da se bori za jeftine političke poene, pa bi bili i za propast zemlje ako će im to doneti političku korist.

Orlić je ocenio da bi, ako Vučić ode sa čela države i SNS, to bila potpuna katastrofa za državu.

Možete li zamisliti da Srbiju vodi neko drugi osim Vučića. Nećete naći nijednog člana SNS koji će reći bilo šta drugo osim da Vučić vodi i stranku i Srbiju, zaključio je Orlić.

Gašić: Podrška Vučiću, predaja nije opcija

Ministar unutrašnjih poslova i član Predsedništva SNS Bratislav Gašić pružio je danas podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću navodeći da su pritisci i izazovi sa kojima se Srbija i Vučić suočavaju ovih dana najteži do sada.

“Srpska napredna stranka jedino na čelu sa Aleksandrom Vučićem može sačuvati mir i stabilnost i nastaviti putem napretka. Jedino Aleksandar Vučić može očuvati i sačuvati suverenu i jaku Srbiju, Srbiju koja se bori za svoj narod, Srbiju koja je snažna i koja svakoga dana napreduje”, izjavio je Gašić.

On je ukazao da SNS i svi koji su deo stranke moraju jasno i glasno da pruže podršku Vučiću i stanu uz njega u ovim teškim odlučujućim trenucima za našu zemlju, saopšio je MUP.

“Za nas predaja nije opcija, izjavio je Gašić.

Kisić: Vučić će doneti najbolju odluku za naš narod i državu

Ministarka za brigu o porodici i demografiju i član Predsedništva SNS Darija Kisić izjavila je danas da pruža podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i izrazila uverenje da će on doneti najbolju odluku za naš narod i državu.

“Sa teškim i naizgled nerešivimi situacijama po svoju zemlju mogu da se izbore samo hrabri, odvažni i nepokolebljivi, oni koji svoju otadžbinu vole iznad svega”, napisala je Kisić na Instagramu.

Ona je dodala da je Vučić ljubav prema Srbiji dokazao nebrojeno puta, a naročito u bitkama koje vodi za život i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

“Ne odustajući ni od jednog čoveka, ni od jedne porodice, a pre

svega od boljeg života za sve naše građane, predsednik Vuči pokazuje kako se štiti i voli Srbija”, istakla je Kisić.

Ona je dodala d aje ponosna što jedan takav čovek vodi Srbiju, i izrazila uverenje da će “uz podršku svog naroda i svih nas, doneti najbolju moguću odluku za nas narod i državu”.

Vesić: Složni i ujedinjeni uz predsednika Vučića

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je da je važno da se složno i ujedinjeno stane uz predsednika Vučića kako bi mu se pružila dodatna podrška.

U objavi na instagramu on je istakao da je takva podrška neophodna kako bi Vučić Srbiju poveo pravim putem, čuvajući mir i stabilnost naše zemlje i čitavog regiona.

“U ovom izazovnom trenutku za Republiku Srbiju, kada se naša zemlja suočava sa snažnim pritiscima dela međunarodne zajednice vezano za Kosovo i Metohiju, neophodno je pružiti jasnu i nepodeljenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi da vodi mudru i državotvornu politiku u interesu građana Srbije”, poručio je on.

Vesić je dodao da u Srbiji ne postoji političar sa većim autoritetom od predsednika Vučića koji svoj legitimitet crpi iz pobeda na izborima na koijma se direktno kandidovao i na poslednjim predsedničkim osvojio preko 2,2 miliona glasova.

“To su glasovi građana Srbije koji veruju u negovu politiku i viziju ekonomski snažne i nezavisne Srbije”, naveo je Vesić.

Izvor: RTV,FoNet

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.